Om mig og mine med kunstnere

Linda's Craftmans Shop

En kreativ rejse

Velkommen

Denne hjemmeside er en kreativ rejse ind i kunstens og den kreative verden, hvor jeg udforsker velkendte metoder, men også nye og andre produkter.

 

Et sted hvor jeg lærer nye ting og teknikker - Hvor jeg vil lave skønne ting som I forhåbentlig vil synes om, i forhåbning om at I vil få lyst til at købe en ting eller tre.

 

 

 

Jeg elsker at lave kreative ting - kunst - Det at bruge mine hænder og min fantasi til at sammensætte noget kreativt brugbart og lækkert, får mig til at føle mig i live, ved at give mig en indre glæde, som på samme tid virker beroligende på mig.

 

Min kreative side har stået stille i en årrække, men jeg har ny valgt at tage det op igen.

 

Min passion gennem flere år bliver hermed til min levevej.

 

 

Linda Petersen

Ejer og kunstner

Lonnie Nørregaard

Kunstner

Siphon

Kunstner

Linda, jeg er en kreativ sjæl. Jeg elsker at være kreativ, med alt hvad jeg kan finde, der kan bruges til noget kreativt. Alt fra servietter, gamle smykker, knapper til sten fra skovturen eller stranden er genbrugt i mine kreationer.

Lonnie er utrolig kreativ på sin helt egen måde. Hun genbruger mange forskellige ting hun møder på sin vej, til at kreerer noget nyt, alt lige fra lamper til pyntegenstande til hjemmet. Du vil finde hendes ting på siderne ''Alt det andet kunst'', og 'Kunst''.

Siphon er af Thailansk oprindelse, men har været bosat i Danmark et stykke tid. Siphon er utrolig kreativ, og har kreeret nogle af de fine ting du finder på siden ''Alt det andet kunst'' Blomter i stof og tasker af garn er nogle af de ting hun leger med i sin fritid.

Vi har alle tre til stede i Svendborg området på Fyn